Jag har alltid skapat, så länge jag kan minnas. Mest har jag tecknat men även målat i olja och akryl, provat att dreja och sytt kläder mm.  Att vara kreativ ger mig en känsla av lugn och en närvaro som även ger näring för själen.

Min rastlösa själ har lett mig till Tokyo, Ahaus i Tyskland och över 20-talet andra platser. Men efter många år av resande ville jag tillbaks till Sverige för att vara närmre min familj och vänner. Nu har jag efter många år äntligen slagit mig till ro, med min son, på den mest fridfulla plats jag kan tänka mig, en släktgård i Östra Ämtervik i Värmland, med skogen och sjön Löven (Fryken) som granne.

Utbildningar och kurser jag hittills gått är:
Sten-Åke Modin - akvarell
Lotta Lagerson - akryl 2010

Målerilinjen i Ransäter 2011/12
Inga-Britta sundqvist Vedic Art - intuitiv målning 2014
Olga Karlsson - workshop i akvarell 2015

John Lundkvist - 2 kursterminer i akvarell 2019
Olga Karlsson - workshop 2019
Olga Karlsson - helgkurs 2019
Sergei Kurbatov - helgkurs 2020


Trots att jag gått många målerikurser under årens lopp så var det först 2019 när jag gick John Lundqvists och Olga Karlssons kurser och träffade många likasinnade som mitt intresse för målningen tog fart på riktigt.

Nu är jag fylld av motivation att skapa och sprida min konst. Hoppas du finner nöje och ro i mina målningar och att vi ses på någon av mina kommande utställningar!